Ideed sügis-talve treeninguteks! | KRK jõusaalid

Mitmepalgeline sügisilm laseb ehk veel mõnel vintskemal sportlasel oma harrastust ka väljas teostada,aga enamik meist peab ilmselt hakkama oma sisetreeninguid planeerima. Rattasõit ja jooksmine on pimeda, vihma ning poriga ebamugav, suusalund ootame ilmselt veel tükkaega. Mis oleksid alternatiivid?

Võimalus on liituda mõne spordiklubiga,kuid kas minu elukorraldus võimaldab seda!?

Soetada omale koju või töökohale trenazöör ja treenida endale sobival ajal tundub hea mõte!

Cardionurk

Rattasportlane valib spinningratta, jooksumees jooksulindi, suusataja Skiergi. Naisterahvastele meeldib crosstrainer, jõusaali”hundid” sikutavad sõudeergomeetrit, kange ja hantleid – kõik leiavad omale sobiva trenazööri KRK Jõusaalide trenazööridevalikust. Võta ühendust, peame aru ja otsustame mis on  just Teile sobivaim!

Ja edasi ei muud kui hakkame treenima!

KRK Jõusaalide tootevalikusse lisandusid sel hooajal veel tipptasemel Sole Fitness kardioseadmed ja soodsad PowerMark jõusaaliseadmed. Enamus kodulehel esitletud tooted on koheselt saadaval KRK laost. Tallinna ja Harjumaa piires on transport ja paigaldus TASUTA.

Meeldivaid treeninguid meie trenazööridel soovib KRK team!